Kategorier
Flytt

Flyttfirma på Lidingö för husdjuren

Det är fler än du som kan dra nytta av en flyttfirma på Lidingö. Även hundar, katter, fåglar, fiskar och marsvin kan få sin bostad flyttad på ett säkert sätt.

Fågelburar och kattkorgar är ganska enkla att flytta, men ett akvarium kan innebära en rejäl utmaning. Hur man bär sig åt för att förflytta alla fiskar på en gång kan säkert en flyttfirma på Lidingö svara på. De har vana vid att transportera det mesta, från pianon och soffor till flyttlådor och husdjur.

Det som gäller när man flyttar lite mer speciella saker, är att man måste planera transporten noga. Därför måste du till flyttfirman ange exakt vad det är du har som ska flyttas med extra stor försiktighet. Det gäller att säkra lasten inuti flyttbilen och se till att glas eller andra ömtåliga material inte skadas.

Flyttfirman arbetar metodiskt

En flyttfirma på Lidingö arbetar effektivt och metodiskt. De har rutiner som ska följas för alla sorters bohag, och de kan också hjälpa till med speciella emballage vid behov. Du måste då beställa detta i samråd med dem.

För att allt ska fungera bra och djuren inte bli skrämda, måste burar stå stadigt och flytten gå så smidigt som möjligt. Man måste alltid ta hänsyn till djurens välbefinnande. Flyttkarlarna är rutinerade och klarar av att ge lite extra omsorg och service när det behövs.

Populär flyttfirma på Lidingö

En flyttfirma som är serviceinriktad och flexibel får många positiva omdömen från kunderna. Ryktet sprider sig om att de gärna hjälper till lite extra. Då går det att beställa till detta redan från början.

Dessa extra tjänster kan exempelvis gälla packning, specialemballage, magasinering eller utplacering av möbler eller fågelburar. Som kund berättar du bara vad du behöver hjälp med, så kontakta en flyttfirma på Lidingö och ta reda på deras utbud av tjänster.