YF-sigill-transp_redigerad-ljusgrå

om Ystads Fornminnesförening

medlems-inloggning och -information

kontaktinformation och adresser

från och om föreningen samt våra partners

program, utställningar, resor och kurser

böcker och innehållsförteckningar

Ykhfs remissvar till kommunen

trädgårdsgruppen
Sub Rosa

Sparade händelser,  program och bildarkivet

Nytt och aktuellt      2021-05-03

Årsboken Ystadiana 2020 handlar om Ystads förste stadsarkitekt, Peter Boisen, och är skriven av Ivo Holmquist. Vänligen kontakta Annika på:
annika.a.jonsson@ystad.se eller 0411-57 76 55 (telefontid måndag - tisdag 12.30-16.30)
för att  boka tid för avhämtning eller köp av boken då nu Klostret i Ystad håller stängt i coronatider.

YF - Ystads KulturHistoriska Förenings
programpunkter t o m maj är nu
inställda p g a pandemisituationen!
Om det blir möjligt kommer föredragen i programmet att genomföras vilket meddelas på denna sida!

Ystads museer (även Klostret) är stängda
till och med 4 juni 2021

Önskar ni köpa våra böcker?
Ring i så fall och beställ för avhämtning:

0411-577 286 eller 0411-577 655

• Se Nyhetssidan!
    N
    yhetssidan (via knappen ovan) kommer snart att uppdateras med uppgifter om programstatus och lokaler
  • Klicka på bildknapparna ovan för att gå direkt till resp sida.

Ystadiana 2020

YD-2020-Front-m1

YA-m_text-blå-bg
YA-annonser

Aktuella evenemang

OBS!

Kvällsföredragen kommer att genomföras om det är möjligt, så håll utkik på Klostrets hemsida www.klostret.ystad.se.

YF - YKHF

OBS!
Brev från ordförande Per-Axel Sjöholm till våra medlemmar!

Kära Medlem!

Vi har tidigare kallat till ett digitalt årsmöte den 16 maj!

Men alla ni viktiga medlemmar har inte möjlighet att  deltaga digitalt! Många av er saknar en mailadress, som är avgörande för  att mötet ska kunna hållas!

Därför ställer vi in det utlysta digitala årsmötet den 16 maj!

Med tanke på att vaccinationerna tar fart har vi i styrelsen för YF-Ystads Kulturhistoriska Förening beslutat att sikta på ett fysiskt årsmöte! Förhoppningsvis kan vi hålla detta årsmöte någon gång efter sommarmånaderna när myndigheterna tillåter oss att åter mötas!

Jag vill understryka att våra årsmötesförhandlingarna är klara och finns, eller kommer mycket snart att finnas här, på vår medlemssida och efter inloggning>>. (Klicka på det understrukna så kommer du till inloggningen)

Enligt våra stadgar ska vi annonsera i Ystads Allehanda  när det är dags för vårt årsmöte! Jag vill nu understryka att vi ENBART  kommer att annonsera i YA när det blir dags för kommande årsmöte efter  sommaren! Inga personliga kallelser kommer att skickas ut!

Tidpunkt för årsmötet avgörs av myndigheternas beslut och rekommendationer!

Jag vill tacka er alla för visat tålamod. Snart lär vi åter ha verksamhet igång!

Vill passa på att önska er alla en skön sommar - när den nu än kommer!

Per-Axel Sjöholm
YF-Ystads Kulturhistoriska Förening

Kontrollera nu att din e-postadress är korrekt genom att logga in som medlem>>!

.

YKHF med Sub Rosa

Klostret

Klostret håller stängt till och med den 4 juni och öppnar åter den 5 juni med tre nya utställningar