yf-text-kallos_48px_ljus3-tr

Programknapp1

Subrosaknapp1

om Ystads Fornminnesförening

från och om föreningen samt våra partners

program, kurser, utställningar och resor

trädgårdsgruppen
Sub Rosa

Produkterknapp1

Remissknapp1

Medlemsknapp1

Kontaktknapp1

böcker och innehållsförteckningar

YFs remissvar till kommunen

medlems-inloggning och -information

kontaktinformation och adresser

arkivknapp2

Sparade händelser,  program och bildarkivet.

Nytt och aktuellt      2019-01-17

• Nyhetssidan har ändrats! En nyhet är att vi nu kan ta emot Swish-betalningar. Gå gärna till nyhetssidan via knappen ovan eller genom att här klicka på nyheter>> ...
  • Gå i kloster!  Ystadiana 2018 är tillgänglig! Kan också köpas i klosterreceptionen och priset är 200 kr för medlem och 350 kr för icke medlem.
    OBS! att frakten vid hemsändning
     numera är 72 kr
    .
  • Nu finns årsmöteshandlingarna för 2018 på medlemssidan (kräver inloggning) under länken: “Mer YF-information
  • Klicka på bildknapparna ovan för att gå direkt till resp sida.

Ystadiana 2018

yd_2018
yd_20180001-v2

YA-m_text-blå-bg
YA-annonser

YF

öndag 17 mars kl. 14.00

Ystads Fornminnesförenings årsmöte

Obs!
Medlemskortet ska uppvisas i receptionen.
Efter mötet bjuds det på enklare förtäring och Emil Sjörup från Ystads Militärhistoriska museum berättar om Oscar Matthiesens dragontavla. Ingen föranmälan.

Sub Rosa

Klostret

Söndag 3 februari kl. 17.00

Konsert i Klosterkyrkan ”Musica Alta – Fem temperament”
I sällskap av toppensemblen Capella de la Torre bjuder Ensemble Mare Balticum på musik från 1400- och 1500-talet. Dansant och svängig musik från renässansens höjdpunkt. Samarrangemang med Musik i Syd. Biljetter köpes på Klostret eller från kl. 16:00 i kyrkan före konserten. Entré 120 kr, under 20 år fri entré.

0T1A5661

Invigningen 15/6 2017, Kent Mårtensson kommunstyrelsens ordförande tar emot klostermodellen i brons av YFs ordförande Per-Axel Sjöholm.
Foto: Lucas Gölén