yf-text-kallos_48px_ljus3-tr

Programknapp1

Subrosaknapp1

om Ystads Fornminnesförening

från och om föreningen samt våra partners

program, kurser, utställningar och resor

trädgårdsgruppen
Sub Rosa

Produkterknapp1

Remissknapp1

Medlemsknapp1

Kontaktknapp1

böcker och innehållsförteckningar

YFs remissvar till kommunen

medlemsinloggning

kontaktinformation och adresser

arkivknapp2

Sparade händelser,  program och bildarkivet.

Nytt och aktuellt      2018-04-09

• Programmet för våren finns nu på programsidan. Denna kommer att kompletteras inom kort med fler uppgifter.
  • Glöm inte att betala in årsavgiften för 2018, observera att årsboken Ystadiana 2018 kostar 200 kr för medlem och 350 kr för icke medlem.
  • Klicka på bildknapparna ovan för att gå direkt till resp sida.

Ystadiana 2017

Omslag Ystadiana 2017

YA-m_text-blå-bg
YA-annonser

.

Ystads Fornminnesförening

YF och Sub Rosa
Söndag 20 maj kl. 8.00 från Hamnplan i Ystad
En resa i blommornas och musikens anda till Sofiero slott i Helsingborg och Birgit Nilsson Museum i Svenstad
Följ med på en bussutflykt med Ystads Fornminnesförening och Sub Rosa. Vi får en privat guidning av Sofieros slottspark. Lunch intas i Slottsrestaurangen. Därefter kör vi vidare till Birgit Nilsson Museum och ser jubileumsutställningen med ljudguide. Eftermiddagsfika ingår. Beräknad hemkomst till Ystad kl.19.00. Avgift 850 kr, medlemmar i Ystads Fornminnesförening 800 kr. Föranmälan till Klostrets reception 0411-57 72 86 och betalning till Ystads Fornminnesförenings bankgiro 890-2868 senast 9/5. Anmälan är bindande.

Klostret

Torsdag 26 april kl. 14.30

Visning till kaffet
Visning av utställningen ”Klostret 750 år – en historisk tidsresa”. Ingen föranmälan.

Entré 70 kr inkl. kaffe med dopp.

YF Sub Rosa
Söndag 20 maj kl. 8.00 från Hamnplan i Ystad

0T1A5661

Invigningen 15/6 2017, Kent Mårtensson kommunstyrelsens ordförande tar emot klostermodellen i brons av YFs ordförande Per-Axel Sjöholm.
Foto: Lucas Gölén